One World Romania – OWR 16
31 martie - 9 aprilie 2023 București

Din 2009 Asociația One World Romania a crescut în fiecare an. Încă de la început ne-am dorit să aducem cât mai multe evenimente în atenția publicului din România și să dezvoltăm prin acestea cultura filmului documentar, pe de o parte, dar și să creștem nivelul de conștientizare a problemelor legate de drepturile omului.

Pentru a putea dezvolta și susține financiar toate aceste proiecte avem nevoie de voi – membrii unei mici comunități pe care simțim că am creat-o în spiritul One World, în ultimii 14 ani. Dacă vrei să ne bucurăm în continuare, împreună, de toate evenimentele și proiectele One World Romania și să ne confirmi astfel că ce facem e cu adevărat important, devino astăzi „prieten OWR”!


Redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău

Completează Formularul 230

Completează, semnează și depune formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF.
Trimite formularul PDF generat la secretariat@oneworld.ro


DONEAZĂ!

„Cinefil”

Donația în valoare de 50 euro, include:
➢ 1 festival pass la Festivalul One World Romania
➢ 1 goodie bag OWR
➢ 1 loc asigurat la fiecare proiecție din cadrul Retrospectivelor
➢ 1 DVD la alegere din colecția OWR
➢ abonare la newsletter-ul OWR

„Suporter”

Donația în valoare de 100 euro, include:
➢ 1 badge „Guest” la Festivalul One World Romania, care permite accesul la toate evenimentele organizate în cadrul ediției și întâlniri cu invitații festivalului
➢ numele tău în catalogul ediției OWR, la secțiunea „Mulțumiri” (*)
➢ 1 goodie bag OWR
➢ 2 locuri asigurate la fiecare proiecție din cadrul Retrospectivelor
➢ 1 DVD la alegere din colecția OWR
➢ abonare la newsletter-ul OWR
➢ alte surprize și cadouri pe care le veți afla în curând.


Beneficiile celor două pachete sunt valabile timp de 1 an de la data încheierii tranzacției.

(*)numele tău va putea fi inclus în catalog doar dacă achiziționezi pachetul „Suporter” până la 01martie 2023, data de intrare în tipar a materialelor promoționale.

Folosind formularul de donație de pe site-ul PayPal, vă exprimați acordul ca Asociația One World Romania să folosească adresa dumneavoastră de e-mail și adresa de corespondență pentru a vă comunica detalii despre evenimentele OWR, pentru a vă trimite abonamentele, biletele la film și DVD-urile incluse în fiecare pachet.


Din dorința de a extinde publicul și de a-i pune la dispoziție în diverse moduri filme și dezbateri importante, am creat - după câteva ediții ale festivalului One World Romania: programul de distribuție alternativă - KineDok, atelierul de dezvoltare de film documentar Civil Society Pitch sau programul de redescoperire a documentarelor de arhivă prin proiectul Sahia Vintage. Nu ne oprim aici și plănuim lansări ale unor noi proiecte în curând.

Vom organiza pe tot parcursul anului ateliere pentru profesioniști din cinematografie, organizații non-guvernamentale, studenți sau public larg. Oferim prin aceste workshop-uri întâlniri cu personalități din toată lumea și încercăm să descoperim alături de ei noi metode de a spune povești sau noi viziuni asupra unor probleme contemporane.

De asemenea, de mulți ani, organizăm în mai multe orașe din România replici ale festivalului din București, din dorința de a promova discursuri despre drepturile omului în cât mai multe comunități din afara capitalei. CineClubul OWR este un alt program de valorizare a unor autori de film documentar prin proiecții periodice și dezbateri în jurul operei acestor autori.


Puteți dona și direct în contul asociației
IBAN: RO37RNCB0090111191440001
Deschis la BCR Lipscani – Strada Doamnei, nr. 14-16, Sector 3, București.
Titular: Asociația One World Romania